A.Riza – Episodi 85


A.Riza – Episodi 85

21:00 13/01/2022

Ali Riza hap varrin e babait të tij dhe e sheh atë bosh. Çfarë ka ndodhur në të vërtetë me Mehmetin?

Një sulm nga Ballaban do të bëhet në momentin që Ali Riza është bashkë me Halidenë dhe Mertin.

Kush do të qëllohet nga ata të tre?

Bergyzar shkon në shtëpinë e Rukijës dhe i rrëfen se kush është ajo në të vërtetë. 

Një sulm tjetër është përgatitur kundër Hashmetit…
Të ngjashme