A.Riza – Episodi 86


A.Riza – Episodi 86

21:00 14/01/2022

A do të mundet Hashmet t’u shpëtojë plumbave të marrë?

Mert nga ana tjetër po lufton me vdekjen.

Si do ta përballojë Rukije këtë dhimbje të madhe?

Cila do të jetë arsyeja e debatit mes dy vëllezërve, Burak dhe Murat?
Të ngjashme