A.Riza – Episodi 89
A.Riza – Episodi 89

21:00 19/01/2022

Burak organizon sulme kundër Bergyzar dhe Hashmet.

A do të mundet Ali Riza t’i ndalojë ata? Kush e ka njoftuar atë mbi kurthet e ngritura nga Burak?

Melek nga ana tjetër kërkon të vrasë Mitatin. A do t’ia arrijë ajo qëllimit?

Ali Riza merr një telefonatë nga babai itij. Hashmet dhe Halide ndodhen në rrezik të madh…   

Të ngjashme