Amaneti – Episodi 118


Amaneti – Episodi 118

15:30 28/07/2021

Jaman shkon të përballet me armikun e tij në një përleshje armësh.

Seher pasi mëson mbi këtë mes plumbave dhe duke rrezikuar jeten e saj shkon tek ai.

Çfarë do të ndodhë me ta?

Si do të përfundojë kjo përballje armësh?


Të ngjashme