Amaneti – Episodi 119


Amaneti – Episodi 119

15:30 29/07/2021

Çfarë do të thuhet mes Jaman dhe Seher pas breshërive të plumbave?

A do të mund t’i tregojë Seher arsyen e vërtetë pse rrezikoi jetën për të?

Selim shkon të takojë Jamanin për t’i thënë që dashuron Seherin dhe smund ta largojë atë nga ai.

Si do ta presë Jaman gjithë këtë?


Të ngjashme