Amaneti – Episodi 151Amaneti – Episodi 151

15:30 04/09/2021

Cili është plani i radhës I Ikbalit dhe Zuhali për të shkatërruar lumturinë e Jamanit dhe Seherit?

Jaman prezanton Seherin si gruan e ardhshme të tij para ish=të dashurës.

Seher me lot në sy shkon të vizitojë varrin e babait të saj. A do ta lërë vetëm Jaman atë?
Të ngjashme