Amaneti – Episodi 153Amaneti – Episodi 153

15:30 07/09/2021

Seher me lot në sy i rrëfen Jamanit frikën që ajo ka përjetuar.

Çfarë do të bejë Jaman pas kësaj në mënyrë që t’i rikthejë asaj buzëqeshjen?

Seher zgjedh fustanin e nusërisë dhe të gjithë po bëhen gati për dasmë.

Çfarë plani ka Ikbal për të shkatërruar lumturinë e tyre?
Të ngjashme