Amaneti – Episodi 16Amaneti – Episodi 16

15:30 31/03/2021

Jaman anulon planin e tij dhe nuk shkon dot në ceremoni pasi Jusuf sëmuret gjatë rrugës.

Në vilë vjen Selim që të takojë Seherin. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Si do të pritet ai nga Jaman?

Ikbal nga ana tjetër vazhdon të ushtrojë presion tek motra e saj për të bërë për vete Jamanin.Të ngjashme