Amaneti – Episodi 183


Amaneti – Episodi 183

15:30 12/10/2021

Jaman fillon të sillet sikur asgjë ska ndodhur mes tij dhe Seherit dhe paralajmëron Ikbalin dhe Zuhalin që ai nuk beson asgjë nga ato dokumenta.

Sa i sinqertë është ai dhe çfarë fshihet pas kësaj?

A do të mundet Neslihan të dalë nga burgu?


Të ngjashme