Amaneti – Episodi 184


Amaneti – Episodi 184

15:32 13/10/2021

Jaman dhe Seher sillen si një çift i lumtur para sherbimeve sociale.

Jaman me ngulm kërkon nga Seher që ta vazhdojë këtë lojë që kanë nisur.

Si po e përjeton Seher gjithë këtë pabesi që po i bëhet?


Të ngjashme