Amaneti – Episodi 26Amaneti – Episodi 26

15:34 12/04/2021

Çfarë do të bëjë Jaman kur Seher dhe Jusuf të kthehen në shtëpi?

Çfarë ka ndodhur në të vërtetë me ta në varreza?

A do t’ia dalë Ikbal të të largojë Seherin nga jeta e Jamanit?

Çfarë po ndodh mes Aliut dhe Kirazit?Të ngjashme