Amaneti – Episodi 263


Amaneti – Episodi 263

15:30 13/01/2022

Ikbal mëson se Jaman ka vendosur një detektiv pas saj.

Tashmë dërgesa e armëve është në duart e Jamanit.

A do të mundet ai që më anë të kësaj të zbulojë vendndodhjen e Seherit dhe Jusufit?

Cili do të jetë plani djallëzor i rradhës i Ikbalit?
Të ngjashme