Amaneti – Episodi 29Amaneti – Episodi 29

15:30 15/04/2021

Ikbal duke e parë Seherin si një rrezik për Jamanin i gris asaj fustanin që do të vishte në ditëlindjen e Jusufit.

Çfarë do të dëgjojë Jaman në një bisedë mes Seher dhe Selim?

A do ta lejojë Jaman që Seher të vazhdojë të kujdeset për të?  Të ngjashme