Amaneti – Episodi 30Amaneti – Episodi 30

15:30 16/04/2021

A do të mundet Begum të zbulojë identitetin e vertetë të Kirazit?

Seher shkon të takojë Selimin i cili ka përgatitur një surprizë për të.

Jaman ndërkohë e ndjek fshehurazi Seherin dhe nervozohet kur e sheh atë me Selimin?

A është xhelozi kjo qe po ndjen Jaman?Të ngjashme