Amaneti – Episodi 371
Amaneti – Episodi 371

15:30 19/05/2022

Pas një përballjeje të ashpër mes Jamanit dhe Seherit, kjo e fundit largohet nga shtëpia.

A do të vazhdojë Jaman t’u besojë lojërave të nënës së tij pavarësisht mohimit nga ana e Seherit?

Nëna e Dujgusë ndodhet në rrezik për jetën…

Të ngjashme