Amaneti – Episodi 373
Amaneti – Episodi 373

15:30 21/05/2022

Jaman kalon gjithë natën para shtëpisë së Fikretit aty ku ndodhet Seheri në mënyrë që të fitojë faljen e saj.

Por a do të mundet Seher të harrojë gjithçka dhe ta falë atë.

Semra vazhdon të jetë në rrezik…

Të ngjashme