Amaneti – Episodi 374
Amaneti – Episodi 374

15:31 23/05/2022

A do të mundet Seher pavarësisht përpjekëve të Jamanit ta falë atë?

A do të arrijë Dujgu të shpëtojë nënën e saj para se të jetë shumë vonë?

Çfarë do të thuhet mes Xhanan dhe Zuhal?

Cila do të jetë loja e tyre e rradhës?

Të ngjashme