Amaneti – Episodi 43Amaneti – Episodi 43

15:30 01/05/2021

Seher dhe Jaman takohen rastësisht në tezgën e baba Arifit.

Çfarë do të thuhet mes tyre?

Jaman dëgjon biseden kur Seher refuzon propozimin e Selimit.

A do ta zbusë kjo sjelljen e tij ndaj saj?

Jaman vendos që të çojë Jusufin në park. Kë do të zgjedhë ai që ta shoqërojnë atë, Seherin apo Zuhalin?Të ngjashme