Amaneti – Episodi 432

Amaneti – Episodi 432

15:30 29/07/2022

Jaman arrin të gjejë vendndodhjen e Seherit dhe e merr me forcë atë për ta rikthyer në shtëpi.

I zëmëruar për braktisjen e saj ai djeg të gjithë kujtimet e tyre.

Çfarë do të ndodhë tashmë me Seherin?  

Volkan do të plagosë Aliun gjatë një operacioni…

Të ngjashme