Amaneti – Episodi 578


Amaneti – Episodi 578

15:30 17/01/2023

Nana arrin të arratiset nga shtëpia. Por ky është një plan i Jamanit për të kuptuar se më kë po bashkëpunon ajo.

A do të mundet Nana të shpëtojë Jusufin nga duart e Idrizit?

Çfarë do të thuhet mes Dujgu dhe Volkan?

Të ngjashme