Amaneti – Episodi 685

Amaneti – Episodi 685

15:30 22/05/2023

Jaman i bën me diije Nanas se ajo është amaneti i tij dhe do të kujdeset gjithmonë për të.

Çfarë do të thuhet mes Aziz dhe Nedim?

Çfarë plani po thurin Ferit dhe Aishe?

Të ngjashme