Amaneti – Episodi 72
Amaneti – Episodi 72

15:30 04/06/2021

Jaman, Jusuf dhe Seher kalojnë gjithë natën në pyll.

Çfarë do të ndodhë tashmë me ta?

Për çfarë do të flasë Begum me Kirazin?

Si është gjendja emocionale e kësaj të fundit?

Seher është në rrezik…

Të ngjashme