Amaneti – Episodi 73
Amaneti – Episodi 73

15:30 05/06/2021

Jaman arrin të shpëtojë Seherin nga një kafshim gjarpri.

A do të mundet Kiraz t’i thotë Aliut se ajo nuk dëshiron të martohet.

Jaman braktis Seherin në pyll dhe largohet bashkë me Jusufin duke i lënë asaj një letër. Çfarë shkruhet në të?

Si do ta përjetojë Seher këtë gjë?

Të ngjashme