Amaneti – Episodi 74
Amaneti – Episodi 74

15:30 07/06/2021

A do ta lejojë Ali që Kiraz të martohet?

Seher e deshpërua kthehet në shtëpi, por tashmë ajo përgatit valixhen për tu larguar njëherë e mirë.

A do të mundet Jaman të braktisë gjithçka dhe të arratiset bashkë me Jusufin?

Të ngjashme