Amaneti – Episodi 78
Amaneti – Episodi 78

15:30 11/06/2021

Për çfarë do të flasin Kiraz dhe Seher?

Jaman mëson vendndodhjen e Seherit dhe Jusufit dhe niset menjëherë drejt tyre.

Si do të jetë përballja mes tij dhe Seherit?

A do ta lejojë Ali që ai të marrë Jusufin?

Të ngjashme