Babil – Episodi 11 - Tv Klan

Babil – Episodi 11


Babil – Episodi 11

19:30 18/11/2021

Hakan po drekon me Ajshen në të njëjtin restorant ku janë dhe Ilaj, Irfani dhe Egemeni.

Çfarë do të ndodhë mes tyre?

Ajshe rrezikon vendin e punës për shkak të incidentit me djalin e Sulejmanit… I

laj është në rrezik nga armikja e saj kryesore…
Të ngjashme