Babil – Episodi 55
Babil – Episodi 55

19:30 08/01/2022

Në momentin që Irfan tenton të arratiset me Denizin, policia e arreston atë.

Çfarë do të ndodhë mes Ilajit dhe Sulejmanit?

Ajshe ndihmon Irfanin të komunikojë me djalin e tij.

Eda nga ana tjetër paralajmëron Egemenin të rrijë larg nga Deniz.

Të ngjashme