Babil – Episodi 62
Babil – Episodi 62

19:30 17/01/2022

Egemen në moment të fundit vendos mos të braktisë familjen e tij.

Sulejman rrëmben Denizin si mundësia e vetme për t’u hakmarrë ndaj Irfanit.

A do të mundet ky i fundit së bashku me Egemenin të shpëtojnë djalin e tyre?

A do të mund të paguajë Sulejman mbi të gjitha krimet e kryera?

Çfarë do të ndodhë me Egemenin?

Po Irfan a do ta fitojë dot qetësinë dhe lumturinë e shumë kërkuar me familjen e tij?

Të ngjashme