Barbarossa – Episodi 11

Barbarossa – Episodi 11

21:00 16/01/2023

Rodko dhe njerëzit e tij bastisin shtëpinë e Isakut.

Kush do të mbetet viktima gjatë kësaj përleshjeje?

A do të mundet Hizir të gjejë librin I cili përmban sekrete të mëdha? 

Oruç dhe Iljaz nga ana tjetër përleshen në betejen e tyre të rradhes.Të ngjashme