Barbarossa – Episodi 55

Barbarossa – Episodi 55

21:00 17/03/2023

Oruç dhe njerëzit e tij bien pre e një kurthi të mirëmenduar nga Pietro dhe Shahbaz.

Kjo betejë mes dy palëve do të sjellë shumë viktima.

A do të jetë ky fundi i Oruçit?Të ngjashme