Bija ime – Episodi 33Bija ime – Episodi 33

19:30 01/11/2019

Ojky vazhdon të vuajë pasojat e para të sëmudjes së saj.

Nga ana tjetër Asu shkon të takojë Demirin në kantierin e ndërtimin dhe e paralajmëron që shumë shpejt do ja marrë vajzën.

Çfarë do të kërkojë Xhandan nga Xhemal?

Demir dhe Asu bëhen gati për seancën e tyre të parë gjyqësore.Të ngjashme