Bija ime – Episodi 37

Posta

Bija ime – Episodi 37

19:30 06/11/2019

Nëna e Ugurit sëmurët papritur dhe ai është i detyruar të lërë Ojkynë në duart e Asusë.

Kjo e fundit  merr Ojkynë në shtëpinë e saj që të kujdesët për të.

Ojky merr një lajm tronditës nga Xhemali. Çfarë do t’i thotë ai?

Çfarë do të lexojë Demir në ditarin e bijës së tij?


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT