Bija ime – Episodi 54

Bija ime – Episodi 54

19:30 26/11/2019

Demir, Xhandan dhe Ojky tashmë janë një familje e lumtur.

Xhemal del nga burgu dhe merr vesh mbi martesën e Demirit.

Nënë Myfide i gjen një punë Ugurit. Për çfarë bëhet fjalë?

Asu ka lënë një letër për Xhemalin. Çfarë është shkruar në të?

Si do të shkojë marrëdhënia mes Ugurit dhe mësuese Sevgi?
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi