Bija ime – Episodi 55

Bija ime – Episodi 55

19:30 27/11/2019

Ojky zgjohet përsëri somnambul dhe del rrugëve. Xhemal e merr atë dhe e çon në shtëpi.

Si do të jetë reagimi i Demirit kur të shohë vajzen e tij në duart e Xhemalit?

Në letrën e  shkruar nga Asu për Xhemalin thuhet se Ojky është në të vërtetë vajza e tij.

Demir pranon të bëhet asistenti i Xhandanit. Si do t’i shkojë dita e parë e punës atij?
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi