Bija ime – Episodi 57

Bija ime – Episodi 57

19:30 29/11/2019

Ojky largohet nga shkolla dhe shkon në shtëpinë e tezës së saj.

Demir arrin ta gjejë atë por do të shokohet kur ajo nuk e njeh atë.

Tashmë sëmundja e saj ka përparuar dhe ka bërë të mundur humbjen e kujtesës së saj.

Çfarë do të bëjë Demir tani? A do të mundet ai ta bindë atë për ta marrë me vetë në shtëpi?
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi