Bija ime – Episodi 82Bija ime – Episodi 82

19:30 30/12/2019

Xhandan tenton të arratiset nga shtëpia ku po e mbajnë peng por nuk ja del dot.

Demir filmon një video për Ugurin dhe Xhemalin. Çfarë ka thënë ai?

Ugur dhe Xhemal përpiqen që ta ndalojnë atë por pa rezultat.

Demir arrin të shpëtojë vajzat por Arif i kërkon në këmbim jetën e tij. Çfarë do të ndodhë me të?
Të ngjashme