Bija ime – Episodi 86Bija ime – Episodi 86

19:30 03/01/2020

Demir me ndihmen e Ugurit dhe Ojkysë organizon një darkë romatike për Xhandanin.

Gjatë darkës ai i propozon për martesë. Cila do të jetë përgjigja e saj?

Xhemal nga ana tjetër fillon punë.

Po Demir a do të mundet të gjejë një punë për të mbajtur vajzen e tij?

Xhandanit i ngrihet një kurth…
Të ngjashme