Bija ime – Episodi 90Bija ime – Episodi 90

19:30 08/01/2020

Komisari jep bekimin e tij dhe lejon që Uguri të martohet me bijen e tij.

Demir zbulon që Ojky fsheh një shumë të madhe parash. Ai kërkon që t’i rikthejë të zotit paratë e humbura.

Nje këqkuptim bën që Demir të akuzohet për vjedhjen e atyre parave. Kush do ta shpëtojë atë nga kjo akuzë?

Xhandan ka një surprizë të bukur për Ojkynë.

Shefi i restorantit i jep një detyrë të rëndësishme Demirit…
Të ngjashme