BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 244 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 244

Serial: 11.09.2018

Shivai debaton me Anikën për shkak të sjelljes së saj ndaj Kaminit.

Ndërkohë Ranvir i çon Priankës një video dhe e kërcenon se nëqoftese nuk martohet me të, Shivai do të përfundojë në burg.

Daksh rikthehet si vëllai i vogel i Kaminit.

Çfarë do të bëjë Shivai kur të mësojë mbi këtë gjë?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione