BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 292 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 292

Serial: 12.10.2018

Texh dhe Anika vazhdojnë të ndjekim me pëpikmëri udhëzimet e Shivait.

Ndërkohë Mahi ndihet nën tension  dhe i frikësuar se mos zbulohet e gjithë e vërteta.

Nga ana tjetër Shivai vazhdon me planet e tij për ta nxjerrë zbuluar atë.

Për çfarë do të bisedojnë Mahi dhe Ranvir?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*