BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 336 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 336

Serial: 09.11.2018

Anika dhe Shivai kërkojnë ndihmë nga njerëzit e gabuar, ata në të vërtetë janë dy kriminelët e arratisur.

Anika kërcenohet me armë.

A do të mund Shivai të kuptojë se janë në rrëzik?

Një përballje do të ndodhë mes tyre. A do të ketë të lënduar?

 

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*