BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 370 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 370

Serial: 05.12.2018

Anika është e dëshpëruar dhe Gori e ngushëllon atë duke i treguar një informacion sesi ajo mund të vërtetojë pafajësinë e saj.

Prianka nga ana tjetër është e lënduar për faktin se asnjë nga familja nuk e pranon Ranvirin si bashkëshortin e saj.

Anika dhe Pinki përballën përsëri. Kjo e fundit i tregon asaj një të vërtetë shokuese…

 

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*