BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 372 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 372

Serial: 06.12.2018

Pinki i jep 3 ditë kohë Anikës të ndahet nga Shivai në të kundërt do i tregojë atij të vërtetën.

Prianka largohet nga shtëpia për të takuar Ranvirin. A do ta vëjë re kush atë?

Gori dhe Omkara bëjnë një plan për të afruar Shivain me Anikën. A do ja dalin dot ata?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*