BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 374 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 374

Serial: 07.12.2018

Marrëdhënia mes Anikës dhe Shivait tashmë është rregulluar plotësisht.

Ky i fundit i bën asaj një dhuratë. Për çfarë bëhet fjalë?

Prianka shkon tek shtëpia e Ranvirit. Ndërkohë Kamini i kryen asaj gjitha ritet e nevojshme.

Pinki vazhdon të kërcënojë Anikën duke i kujtuar që i kanë mbetur dhe dy ditë kohë për t’u larguar nga shtëpia.

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*