BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 421 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 421

Serial: 08.01.2019

Bavia dhe Rudra më në fund vihen përballë Sulltanit.

Si do të shkojë përballja e tyre?

Nga ana tjetër tetoja merr vesh që Gori nuk është shtatzënë. Cili do të jetë reagimi i saj?

Rudra zbulon që Bavia është police…

 

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*

 

Emisione