BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 446/2

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 446/2

17:00 07/02/2019

Të gjithë vazhdojnë të jenë të shqetësuar për Shivain.

Plani i Xhanvit dhe Texhit për të çmendur Zvetlanën po ecen më sukses.

Çfarë kanë planifikuar ata kësaj here kunder saj?

Sahil gjithashtu është i mërzitur pasi asnjë se ka mendjen tek ditëlindja e tij…


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi