BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 447/1 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 447/1

Serial: 08.02.2019

Sahil i dhuron Anikës një fotografi të saj me Shivain.

Cila është arsyeja që Bavia është e lënduar?

Anika është e dëshpëruar nga mungesa e Shivait, ajo gjen ngushëllim tek gjyshja.

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Anikës dhe Ragnit?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*Emisione