BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 538 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 538

Serial: 16.05.2019

Autobuzi i shkollës ku ndodhen Anika dhe fëmijët rrezikon të bie në humnerë.

Shivai mbërrin në kohë dhe i shpëton ata por ai vetë nuk arrin të dalë nga aty.

A do të mundet të shpëtojë ai?

Pinki është e vendosur të hakmerret ndaj Texh dhe Xhanvit për atë çfarë ata i bënë djalit të saj?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*