BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 539 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 539

Serial: 16.05.2019

Shivai dhe Anika zhvendosën në shtëpinë e tyre të re.

Shivai vazhdon të jetë i mërzitur nga mungesa e vëllezërve të tij.

Omkara vjen në vilë dhe i përplas në fytyre Texhit dokumentat ku Shivai ka kaluar çdo gjë në emër të tij dhe Rudrës.

Cili do të jetë reagimi i Texh?

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*