BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 543 – TV KLAN

BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 543

Serial: 20.05.2019

Familja vazhdon të jetë e përçarë.

Anika vihet në kërkim të Shivait por do ta gjejë vetën në telashe. Çfarë do t’i ndodhë asaj?

Rudra dhe Omkara mundohen të zbusin zemrën e Texhit sadopak duke sjellë kujtimet e tyre të fëmijërisë…

Kategori
Bixhoz me dashurinë
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione